Kelime Müzesi - Müzede Bir Saat
“Konuşan Ebeveyn”, “Ne Konuşulur ki Çocukla?” Diyenlere Küçük Öneriler
İşe Yeni Başlayanlar İçin Türkçe 😊
Sıkı Can İyidir 😊
Yaratıcı Çocuklardan Yaratıcı Çalışanlara
Mutlu Oyunlar Mutlu Çocuklar
Edebiyatçı, yazar. Şermin Yaşar özellikle çocuk edebiyatı alanında çok sayıda eser kaleme almıştır. Yetişkin edebiyatı alanında yazdığı öykü kitapları vardır. Yazar Deli Tarla isimli kitabıyla 67. Sait Faik Armağanı’nı almaya hak kazanmıştır. Türkçeye, Türkçenin sözvarlığına ilişkin yaptığı çalışmaları kavramsal birer tasarım haline getirerek 2022 yılında dünyanın ilk “Kelime Müzesi”ni kurmuştur. Halen Türkiye’de ve Dünya’da bir ilk olacak ‘’Anne Müzesi’’ nin kuruluş çalışmalarına devam etmektedir. Kitapları, sosyal medya yazıları, youtube videoları, Türkiye’nin dört bir yanında yaptığı söyleşileri ve Kelime Müzesi ile çocuk-çocukluk-edebiyat-Türkçe-sözvarlığı ekseninde çocuklara ve ebeveynlere ulaşmaktadır. Şermin Yaşar'ın Kitapları Çocuk Kitapları: Çok Hayal Kuran Çocuk, Dedemin Bakkalı, Çırak, Oh Ne Ala Memleket, Cingo, Babaannem Geri Döndü, Kuş Masalları, Tilki Masalları, Cebimdeki Mandalina Ağaçları, Bizimki, Lo, Para Ağacı, Cumhuriyetin İlk Sabahı. Öykü Kitapları: Tarihi Hoşçakal Lokantası, Göçüp Gidenler Koleksiyoncusu, Gelirken Ekmek Al, Deli Tarla, Kalk Yerine Yat. Kelime Müzesi Hakkında Kelimelerin hak ettiği değeri onlara verebilmek, Türkçenin sözvarlığını somutlaştırarak anlatabilmek ve insanların daha fazla kelime ile konuşmalarını sağlayabilmek gayesiyle kurulan Kelime Müzesi, bir kavramsal sanat müzesidir. Türkiye’de ve dünyada bir örneği bulunmayan Kelime Müzesi, açıldığı günden bu yana oldukça yoğun ilgi görmüştür. Kelime Müzesinde her gün ortalama 250 ortaöğretim öğrencisi deneyime, meraka ve sorgulamaya dayalı bir Türkçe dersi almaktadır. 26 Eylül 2022’de Türk Dil Bayramı’nda açılan Kelime Müzesi, dil-insan ilişkisinde önemli bir açığı karşılamaktadır. Anne Müzesi Hakkında Anne Müzesi’nin amacı annelik tarihi ve duygusunun kavramsal tasarımı üzerine içerikler sunmak ve sergilemektir. Anne Müzesi ülkemizde bir başka örneği bulunmayan özgün bir projedir. Türkiye ve dünya tarihine anne çocuk tabloları, heykelleri, mektupları, fotoğrafları, kavramsal sanat tasarımları ve bilgiler Anne Müzesi’nin kapsamını oluşturmaktadır.
Kelime Müzesi - Müzede Bir Saat
“Konuşan Ebeveyn”, “Ne Konuşulur ki Çocukla?” Diyenlere Küçük Öneriler
İşe Yeni Başlayanlar İçin Türkçe 😊
Sıkı Can İyidir 😊
Yaratıcı Çocuklardan Yaratıcı Çalışanlara
Mutlu Oyunlar Mutlu Çocuklar
Sosyal medya platformlarının en güçlüleri arasında yer alan YouTube; dijital dünyada en çok tercih edilen, en ses getiren ve hedef kitle etkileşimini güçlendirmeye yönelik iletişim çalışmalarının en sık yürütüldüğü platformlardan biri olarak varlığını sürdürmektedir.
Hayata geçirilecek YouTube projelerinde dijital mecralardaki etkileşimi güçlü olan konuşmacımız ile uzmanlık ve çalışma alanları çerçevesinde markanıza özel özgün içerikler oluşturabilir, YouTube’a özel içeriğe sahip video serileri kurgulayabilir ve uzman görüşünü hedef kitle ile paylaşmak için ihtiyaca uygun içerikle tasarlanmış ve teması önceden belirlenmiş video serileri yaratabilirsiniz.
Markanızın ve hedef kitlenizin ilgi duyduğu konularda herhangi bir ekrana bağlı kalmadan uzman görüşüne erişmesini, ilham almasını ve keyifli vakit geçirmesini sağlayan podcast serileri ile birbirinden farklı platformlarda sesli yayınlar oluşturabilirsiniz.
Çok sayıdaki dijital kullanıcının ilgisini çeken ve giderek daha da popülerleşen bu mecrada yer alarak, alanında uzman konuşmacımız ile iletişim stratejinizi en iyi şekilde eşleştirerek doğru hedef kitleye ulaşabilirsiniz.
Marka elçileri; marka ile hedef kitle arasındaki iletişimi canlı tutarak markanın referansı olma görevini üstlenir. Üstlenilen bu referansın odağında marka elçiliği; iletişim hedeflerine ulaşmak isteyen markalar için olmazsa olmaz bir pazarlama stratejisidir.
Markanızın imajını ve itibarını güçlendirecek, ürünlerinizi ve hizmetlerinizi tanıtıp tavsiye ederek marka ile hedef kitle arasında uzun süreli anlamlı bağlar yaratacak, bunu sağlarken de hedef kitlenin güvenle markayı tercih etmesini mümkün kılacak konuşmacımız marka elçisi olarak dijital projelerinizde konumlandırabilir ve uzun soluklu iletişim çalışmaları gerçekleştirebilirsiniz.
Kurum ya da markanızla ilgili konularda, yöneticilere, beyaz yaka çalışanlara ya da tüketici kitlenize (yetişkin/çocuk) yönelik yazılı içerikler (blog yazısı, makale, kitap vb.) oluşturmak için konuşmacımızın araştırmacı kişiliğinden, uzmanlığından, bilgisinden, özgün ve güçlü kaleminden yararlanabilirsiniz.
Konuşmacımız ile çok farklı ve özel içeriğe sahip kitap & makale projeleri oluşturabilir ve ihtiyaca uygun içerikle tasarlanmış, konusu ve teması önceden belirlenmiş özel kitap ve makaleleri hedef kitleniz ile paylaşabilirsiniz.
Netflix’in sponsorluğunda Ağustos 2021’de Habitat Derneği ve ICC Türkiye iş birl...
Projeyi İnceleCanlı yayın AgeSA kurumsal Instagram hesabı üzerinden gerçekleştirildi.
Projeyi İnceleEdebiyatçı, yazar. Şermin Yaşar özellikle çocuk edebiyatı alanında çok sayıda eser kaleme almıştır. Yetişkin edebiyatı alanında yazdığı öykü kitapları vardır. Yazar Deli Tarla isimli kitabıyla 67. Sait Faik Armağanı’nı almaya hak kazanmıştır. Türkçeye, Türkçenin sözvarlığına ilişkin yaptığı çalışmaları kavramsal birer tasarım haline getirerek 2022 yılında dünyanın ilk “Kelime Müzesi”ni kurmuştur. Halen Türkiye’de ve Dünya’da bir ilk olacak ‘’Anne Müzesi’’ nin kuruluş çalışmalarına devam etmektedir. Kitapları, sosyal medya yazıları, youtube videoları, Türkiye’nin dört bir yanında yaptığı söyleşileri ve Kelime Müzesi ile çocuk-çocukluk-edebiyat-Türkçe-sözvarlığı ekseninde çocuklara ve ebeveynlere ulaşmaktadır.
Çocuk Kitapları: Çok Hayal Kuran Çocuk, Dedemin Bakkalı, Çırak, Oh Ne Ala Memleket, Cingo, Babaannem Geri Döndü, Kuş Masalları, Tilki Masalları, Cebimdeki Mandalina Ağaçları, Bizimki, Lo, Para Ağacı, Cumhuriyetin İlk Sabahı.
Öykü Kitapları: Tarihi Hoşçakal Lokantası, Göçüp Gidenler Koleksiyoncusu, Gelirken Ekmek Al, Deli Tarla, Kalk Yerine Yat.
Kelimelerin hak ettiği değeri onlara verebilmek, Türkçenin sözvarlığını somutlaştırarak anlatabilmek ve insanların daha fazla kelime ile konuşmalarını sağlayabilmek gayesiyle kurulan Kelime Müzesi, bir kavramsal sanat müzesidir. Türkiye’de ve dünyada bir örneği bulunmayan Kelime Müzesi, açıldığı günden bu yana oldukça yoğun ilgi görmüştür. Kelime Müzesinde her gün ortalama 250 ortaöğretim öğrencisi deneyime, meraka ve sorgulamaya dayalı bir Türkçe dersi almaktadır. 26 Eylül 2022’de Türk Dil Bayramı’nda açılan Kelime Müzesi, dil-insan ilişkisinde önemli bir açığı karşılamaktadır.
Anne Müzesi’nin amacı annelik tarihi ve duygusunun kavramsal tasarımı üzerine içerikler sunmak ve sergilemektir. Anne Müzesi ülkemizde bir başka örneği bulunmayan özgün bir projedir. Türkiye ve dünya tarihine anne çocuk tabloları, heykelleri, mektupları, fotoğrafları, kavramsal sanat tasarımları ve bilgiler Anne Müzesi’nin kapsamını oluşturmaktadır.
Bize +90 212 401 35 45 numaralı telefondan ulaşabilir veya info@speakeragency.com.tr mail adresi üzerinden iletişime geçebilirsiniz.